tiistai 24. marraskuuta 2009

Ratsastusta ja nostalgia-huoneen toteuttamista

Vieläkin on posket punaisena tämän päivän ratsastustunnilta, joka on sarjassaan jo toinen ratsastustunti elämäni aikana. Ennen ajattelin heppahöperöitä höpöiksi, mutta miusta taitaa olla tulossa hyvää vauhtia samanlainen. Norjanvuonohevonen, jolla oon nyt ratsastanu, on ollut erittäin hellyttävä mussukka, mutta samalla myös erittäin velmu kaveri. Sitä on käytetty myös terapia-hevosena -liekö siksi juuri sopiva miulle. =D Ratsastus kuuluu miun uusiin harrastuksiin, joita täällä Ilomantsissa oon alottanut mattojen kutomisen ja latinobicin lisäksi. En myöskään Joensuussa asuessani käynyt retkeilemässä metsissä ja viettämässä öitä autiotuvilla tähän malliin kuin täällä. Harrastusten (ja edullisten hintojen) puolesta täällä on kyllä hyvä asua. =)

Ja asumisesta nostalgiahuoneen pariin. Nyt on loputkin seinät saaneet maalit päälleen. Maalattiin seinät pariin kertaan uusiksi päältä, koska kuviot ei miellyttäny silmää. Maalin levitys kostealla pesusienellä oli hikistä puuhaa, seinästä tuli aika levoton eikä värikään ollut eduksi. Joten maalattiin tasaisen yksivärikseksi. Väri näytti aluksi liian tummalta, mutta liekö silmät tottunu jo siinä määrin, että väri onkin just täydellinen tohon huoneeseen. En saanut sellaista kuvaa, jossa väri olisi oikean värinen. Lilahtavanharmaanvaalenaruskeaa. =)




Joensuussa käydessäni en malttanut olla tarkistamatta muutaman kirppiksen valikoimaa eikä kierros mennyt tälläkään kerralla hukkaan. Löytyi hienoja vanhoja peltipurkkeja ja valokuvakehyksiä. Kaikki yhteensä 21e. Noihin saa laitettua kaikenlaista pientä piiloon. Vaaleankeltainen kiikkutuoli (60e) odotti edelleen ostajaansa ja hetken aikaa mietin, olisinko se minä, mutta päätin vielä kuitenkin jatkaa kangaspäällysteisen kiikkutuolin etsintää. Mukaan lähti myös peri virkattua liinaa, jotka päätyvät olkalaukun ja kangaskassien koristeiksi sekä kangasta, jonka revin matonkuteiksi nostalgiahuoneen mattoa varten. Kangas on kyllä nätti, joten saa nähdä keksinkö ennen sen repimistä sille muuta käyttöä.

Ei kommentteja: